FELINO Gazdikereső - Embertársra váró cicák, kutyák - gazdikeresok@gmail.com - 30 / 945-71-36
FELINO cicák
 
GAZDI KERESŐ CICÁK más macskamentőknél elérhetőséggel
 
FELINO kutya S.O.S.!!
 
MACSKAMENTŐ BARÁTOK - Hívjátok Őket Bizalommal!!
 
Még több cica...
 
Kis vers

Nénik-bácsik szépen kérünk

halljátok meg könyörgésünk.

Kicsi cicák, árvák vagyunk,

az életben így maradtunk.

Gondozásért amit kérünk,

dorombolunk amíg élünk.

 

 
Tájékoztató, elérhetőségek

A cicák jelenlegi tartózkodási helye Budapest vagy környéke.

Gépkocsi és szállítókosár rendelkezésre áll, tehát a cicák új otthonába való elszállítás megoldott.

Írhatsz: gazdikeresok@gmail.com

Telefonos elérhetőség:

30 / 945-71-36

 

 
Olvasnivaló
 
Ha van kedved, írj valami apró kis történetet, véleményt, hozzászólást!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fotók a társra váró cicákról 30/945-71-36
Fotók a társra váró cicákról 30/945-71-36Képtárak: Súgó
ZSÓFIKA Képek itt...

ZSÓFIKA

kb. 2008. augusztus elején született. Illatos útról mentett.

Telefon: 06-20/330-30-33

E-mail:  kiraly.anita@chello.hu

 

MATILD Képek itt...

MATILD

Tüneményes teknőctarka cicalány, Matild, gazdit keres. Kb. 1 éves lehet. 2008. július közepén mentettük a cicát, nagyon le volt soványodva, tiszta bolha volt szegénykém, de annak ellenére, hogy sosem látott, több mint 15 percig megmaradt a kezemben, amíg a párom haza szaladt egy hordozóért. Nagyon kedves és barátságos volt. Látszott rajta, hogy szereti, ha simogatják. Csak lakásba ajánlom, kutyákkal, cicákkal rövid barátkozási idő után jól elvan. Szereti az emberek közelségét, kedves, bújós. Matild oltva, féregtelenítve, parazitamentesen vár az új álomgazdira. FeLV, FIV, FIP teszt negatív neki. Még mindig nagyon soványka és rengeteget tud enni, de már szép a bundája és megnyugodott.

Csak lelkiismeretes gazdik jelentkezését várom, akik vállalják az ivartalanítását, és kapcsolatban maradnak velem, hogy a cicáról híreket, képeket kaphassak.

 Telefonszámom: 20/330-3033

e-mail: kiraly.anita@chello.hu

 

POGÁCSA Képek itt...

POGÁCSA

2006. június 14-én született. Ivartalanított kislány. Egyedüli cicának, nem igazán jön ki más cicákkal (főleg nem étkezéskor).

Emberhez nagyon bújós, kedves kislány.

 

KÖLYÖK CICA Képek itt...

KÖLYÖK LÁNYCICA szerető gazdit keres!

Születési ideje 2007.dec. vége - 2008. jan.eleje

Csepelen, egy ismerősömnél lakik jelenleg a cica, s az alábbiakat írja a róla:

TISZTELT MACSKA SZERETŐ, ÁLLATSZERETŐ BARÁTOK!
A BIZTOS PUSZTULÁSTÓL MENTETTÜNK MEG EGY KISCICÁT,(EGY PINCÉT TAKARITOTTAK CSŐTŐRÉS UTÁN, A MUNKÁS AZT HITTE HOGY CSAK EGY SÁRKUPAC, KILAPÁTOLTÁK, PONT ARRA JÁRTUNK AMIKOR A MUNKÁS UGYMOND KILAPÁTOLTA, ÉS A SÁRKUPAC MEGMOZDULT, EZ VOLT A CICA, LEGYENGÜVE, IZONYATOS ÁLLAPOTBAN -TELE BOLHÁVAL,CSONT SOVÁNYAN, MINDKÉT SZEME BEGYULLADVA, - HÁROM NAPIG CSAK FEKÜDT, VAKON, HISZ A SZEMÉBEN VASTAGON VOLT A SÁR BESZÁRADVA. VITTÜK ORVOSHOZ,KAPOTT VITAMINOKAT, VIZET, FÉREGHAJTÓT, EGYSZÓVAL ELKEZDŐDÖTT A GYÓGYULÁSA. A DOKTOR SZERINT OLYAN 6-7 HETES LEHET MOST (2007.február 17.), NAGYON ELEVEN, JÁTÉKOS KISCIA LETT MÁRA, AKI FOLYTON ÉHES, MEGTARTANÁNK, DE NÁLUNK ALLERGIÁS OKOKBÓL NEM MARADHAT, EZÉRT EZUTON KERESÜNK A KISCICÁNAK GAZDIT. A 06-70-318-7323 TELFONSZÁMON HIVJATOK, IRJATOK NYUGODTAN,VAGY ELEKTRONIKUS UTON ( katona.gyula@chello.hu )JELEZZÉTEK, HA A KISCICÁT ÖRÖKBE FOGADNÁTOK, VAGY ESETLEG VAN ISMERŐSŐTÖK AKI SZIVESEN NEVELGETNÉ ÉS ÉLNE VELE EGYÜTT. ÜDV: KATONA GYULA

A kisasszonyka gazdira talált. :-)))

 

KICSIK Képek itt...

KICSIK - Születési idejük: 2007. május eleje

4 hetesen, Káposztásmegyer egyik lakótelep közeli erdős részén tették ki őket.

Tele voltak bolhával és kullanccsal (Viliből 9 (!) db-ot vettünk ki)

Megtanultak szépen enni, az emberi kéztől egyáltalán nem félnek.

Soma, tetőtől talpig cirmos kiskandúr.

Vili, fehér-vörös kiskandúr. (Az ő nyivákolásával és bátor fellépésével keltette fel a kis alomra az arra járó lány figyelmét.)

Léna, Fanni és Toszka - fehér-cirmos kislányok

A képeken kicsit még maszatos az orruk egy kisebb vírusfertőzés miatt, de a vitamin és antibiotikum kúra azóta meghozta a hatását... (frissebb képek is lesznek...)

A dátum nélküli fotók 2007 / 06 / 17 -én készültek.

Féregtelenítve, bolhátalanítva vannak.

Szobatiszták.

Soma Szerető Gazdijához került 2007. július 28-án!!!! Borisz lett az új neve.

Toszka játék közben, véletlen baleset miatt átment a szivárványhídon 2007. augusztus 30-án. Játsz tovább kiscicám a fenti játszótéren!

Fanni gazdis lett 2007. szeptember 6-án!

Vili már az új gazdi ölelő karjaiban pihen 2007. október 21-e óta!

 Léni is megtalálta az álomgazdiját!!!

Drága Vili cicánk! Bár gazdáid óvtak, védtek, szerettek, egy figyelmetlen autós átgázolt kicsi testeden. Szeretettel emlékszünk Rád, aki hősiesen megmentetted tesvéreid és a magad életét.

 

LEVENTE - Képek itt...

LEVENTE

2006. augusztus 16-án született. Születése után pár órával testvéreivel egy kukában találta magát. Heves életösztöne, anyja utáni kiáltozása eredményes volt, megtalálta egy kedves házaspár, akik gyorsan el is hozták őket arról a szörnyű helyről. 10 napig élvezte vendégszeretetünket, sajnos ezalatt testvérei sorra átmentek a szivárványhídon... Ő volt a legéleterősebb. 10 nap után egy anyamacska vette magához, akinek pont annyi idős kölykei voltak, mint Levente (csak kicsit fejlettebbek...). A mamacica külön figyelmet fordított a szopizni akkor még nem tudó kis jövevényre, így Levi csak élete első tíz napjában nélkülözte az anyai gyengédséget, helyette melegvizes palackok adtak neki kellő melegséget. Mára életerős, vagány kandúr lett!

Ivartalanított, szobatiszta.

 2008.01.27-én Levente Jázmin barátnőjével új szerető családba költözött, Era mamához kerültek Vöri és Gézengúz mellé! Köszönjük Erika, hogy befogadtátok védenceinket!

 

JÁZMIN - Képek itt...

JÁZMIN

A Havannáról mentett nőstény cica, ivartalanítva van.

Eleinte nagyon félénk volt, de 2 hónap alatt feloldódott, nagyon huncut és játékos, igazi vicces figura.

Nagyon igényli a sok simogatást, gyanítjuk, kevés jutott neki belőle... :-(

Nagytestű cica (mármint erős,s nem elhízott..., nőstény létére kandúr méretei vannak)

2005-ben születhetett.

 Jázmin 2008. január 27-től Eramama gondos kezei között piheni ki viszontagságos eddigi életét.

 

PÁPAI ARTÚR - Születési idő: 2007 / 06 / 10 Képek itt...

Egy bokor aljában találtuk anyukájával.

Szemei teljesen zártak voltak a gyulladástól. Jelenleg még kezelés alatt áll.

Artúr augusztus 18-án átment a szivárványhídon...

 

 

 

PÁPAI ARANKA

ARANKA

Artúr mamája.

Nagyjából 2006-ban születhetett.

Jó állapotban van, szerencsére a környéken lakók, ahol találtuk, gondoskodtak róla és kölykéről. Oltásokat is kapott egy kislány apukájától, aki történetesen egy állatorvos.

Kézhez szokott, egyáltalán nem vad, bújik az ember lábához, nagyon-nagyon játékos. Más macskákkal nagyon barátságos.

Ivartalanítattni fogjuk.

Gazdis lett 2007.09.21-én!!

 

 

 
Az idő megy, ők türelmesen várnak...
 
Menhelyek
 
Állatvédők
 
Állatmentők
 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...